over-ons

HIER STAAN WE VOOR

Opzoek naar de beste combinatie tussen ontwerp en functionaliteit.

Niks aannemen als standaard. Zelf de waarheid ontdekken en opzoeken.

Altijd eerlijk zijn tegenover onze klanten. Zij zijn ons het meest waardevol.

Steeds jezelf blijven uitdagen. Samen met de klant blijven fine-tunen.

  • Geef ons feedback

Team
Beaudine
Project manager

Het ondernemerschap heeft altijd al interesse bij mij opgewekt. Het is voor mij belangrijk dat het gehele proces goed verloopt en dat er een goede dynamiek binnen het team is. Hierin is leiderschap erg belangrijk, zodat er altijd iemand is die er voor zorgt dat alles op een goede manier verloopt.

Joey
Engineer

Ik ben een jonge ondernemer die vastberaden is om zijn doelen waar te maken. Door mijn technische achtergrond en creatieve talenten te combineren ben ik in staat mee te werken aan de ontwikkeling van een breed scala aan producten en diensten. Al met al gebruik ik mijn talenten en vaardigheden maar voor een doel, zo snel en zo effici├źnt mogelijk innovatieve producten op de markt brengen.

Sadaf
Creative Director

Ik ben een creatieve denker die voortdurend streeft naar het leveren van kwaliteit met een ambitie om te groeien in het veld van innovatieve techniek. Ik heb een passie voor het ontwikkelen van producten voor de consumentenmarkt en ik heb altijd al willen ondernemen.

Vincent
Developer

Ik ben een developer. Om die reden ben ik binnen dit team verantwoordelijk voor de website en deels de marketing van Clickkey. Ik geef feedback op ons product vanuit een technisch oogpunt en houd daarbij altijd de mogelijkheden voor op de website in gedachte. De snelheid waarmee we werken en de ontwikkeling die we met Clickkey doormaken vind ik enorm motiverend.